J.G Pitarch Ex-Jugador y Ex-Director Deportivo del VCF.

Cuando un futbolista del Valencia sale del club, no nos olvidamos de él.
Avatar de Usuario
Gartenzwerg
Mensajes: 13721
Registrado: 06 Jul 2005 19:12
Ubicación: Junto a la Charca

Re: RE: Re: Jesús García Pitarch DIMITE

Mensaje por Gartenzwerg »

lFran escribió:No, Suso ha dicho muchas más verdades hoy aparte de esa. El problema es que él formaba parte de lo que ha criticado y jamás intentó cambiar el rumbo.

Vamos, yo lo interpreto como si dimite Rajoy diciendo toda la mierda que hay en el PP. Vale, machote, pero tú mandabas ahí.
+1

Probablemente esté diciendo muchas verdades pero no ha hecho nada de autocrítica de su trabajo, ni de su actitud.

La limpieza en el VCF la llevamos pidiendo aquí mucho tiempo. Y el Murthy ese cada día me suena más a jeta.

Kisses for KILU
Avatar de Usuario
abraxas
Mensajes: 18100
Registrado: 17 Jun 2005 16:50
Contactar:

Re: Jesús García Pitarch DIMITE

Mensaje por abraxas »

La vaquilla
Manolo Montalt

No seré jo qui li negue a ningú la possibilitat d'explicar els seus motius de manera pública (estiga o no d'acord amb ells) . Tampoc m'estendré sobre Suso. Ni creia en ell en el 2004, ni crec en ell hui...


11/01/2017 - VALENCIA.

Encara estava amb el disgust de l'empat a Pamplona davant del cuer amb sabor a derrota, quan llegia en este mateix mitjá que el ja dimitit director tècnic del València Suso García Pitarch donava l'endemà (ahir dimarts per a tots vostés) una roda de premsa per a explicar els motius del seu adéu.

No seré jo qui li negue a ningú la possibilitat d'explicar els seus motius de manera pública (estiga o no d'acord amb ells) . Tampoc m'estendré sobre Suso. Ni creia en ell en el 2004, ni crec en ell hui.

El cas és que des de la dimissió de Prandelli amb roda de premsa i posterior gira d'autobombo pels mitjans nacionals. La roda de premsa anterior d'Anil Murthy i el propi Suso, la roda de premsa de hui del propi Suso i el rumor (no sé si confirmat a esta hora) d'una altra compareixença d'Anil Murthy per a respondre a Suso -seria un error monumental- ací ningú repara en la realitat dels fets. El dilluns vas empatar a Pamplona, seguixes a un punt del descens i no saps si el teu entrenador és interí o definitiu. A més tens un director esportiu que fins fa una setmana es dedicava a veure xavals de categories inferiors -era el director de l'Acadèmia- i encara no ha tancat un sol reforç, i un futbolista diu que juga en una posició que no és la seua perquè un altre company es nega a fer-ho. O siga, el València es mor i ací tot el món pensa en el seu cul.

Potser el final (el descens a segona divisió, que a ningú se li oblide) siga inevitable pel mal govern en tots els camps, però ja fa una setmana vaig dir que et feia falta el Doctor House i estaves en mà d'un barreja del doctor Menguele i el professor Bacterio.

Mériton està superada pels esdeveniments en la seua versió local, i a molts quilòmetres de distancia, n´hi han molt poques intencions de preocupació pel que fa al seu propietari.

Mentres ací ens continuem barallant uns amb altres, el tema pareix que es tracta de vore qui fa més soroll mentres la vaca es va morint de fam enmig d'insults d'un bandòl i altre. Igual que en aquella escena final de la pel·lícula del geni valencià Luis García Berlanga, "La vaquilla".

I a tot açò, el diumenge vindrà l'Espanyol. Que en una altra situació et diria que és un partit que amb la grada a favor -sense cap dubte la millor notícia dels últims dies- i per poc que es feren les coses bé, eren tres punts segurs. Però vist el paperot en El Sadar davant del cuer, que a més et va fer tres xixarros, el conjunt periquito de Quique Sánchez Flores se m'antoixa una barreja de l'Ajax del 74 i el Brasil de Pelé.

Així que, com a un dels de a baix li done per guanyar estarem de fang -per no dir altra cosa pitjor- fins a les celles.

Això sí, ací seguirem entre el soroll dels uns i els altres mirant com la vaca es mor.

Ja ho deia Pío Cabanillas quan la debacle de la UCD de Súarez "cuerpo a tierra, que vienen los nuestros".

http://plazadeportiva.com/voro-y-alesan ... -la-crisis
Avatar de Usuario
abraxas
Mensajes: 18100
Registrado: 17 Jun 2005 16:50
Contactar:

Re: Jesús García Pitarch DIMITE

Mensaje por abraxas »

Publicado en Confidencias, el blog de Javier G. Matallanas:
sábado, 14 enero 2017
Por Matallanas
El pulso perdido del intruso Pitarch

No deja ni un amigo en el Valencia.
La dimisión del director deportivo se produjo porque la presidenta del Valencia no aceptó su petición de que echara a todo el departamento de prensa del club, con Damiá Vidagany a la cabeza. Como Layhoon Chan no aceptó la imposición de Suso García Pitarch, quien quería poner a Jordi Bruixola de DirCom, el director deportivo presentó su dimisión. Y en su comparecencia de prensa atacó con dureza a Vidagany, echándole encima a los ultras valencianistas. Se da la circunstancia de que había sido el propio Vidagany quien le presentó a Layhoon Chan, después de que el ‘intruso’ Gracía Pitarch, como le llaman en el club donde no ha dejado ni un amigo, estuviera semanas rogándole conocer a la presidenta. Pitarch ha salido del Valencia igual (de mal) que del Hércules y el Zaragoza.
lFran
Mensajes: 15194
Registrado: 25 Jul 2008 14:29

Re: Jesús García Pitarch DIMITE

Mensaje por lFran »

O sea que Vidagany presenta a Layhoon y Suso básicamente consiguiéndole el puesto, luego Suso intenta que Layhoon se cargue a Vidagany y al final el gordaco gana el pulso.

Diréis lo que queráis de Salvo, pero con él a la cabeza esto no sería la casa de putas que es.
Avatar de Usuario
Gartenzwerg
Mensajes: 13721
Registrado: 06 Jul 2005 19:12
Ubicación: Junto a la Charca

Re: Jesús García Pitarch DIMITE

Mensaje por Gartenzwerg »

Pero a Suso no lo recomendó Yorye?

Kisses for KILU
ANTIMESETA
Mensajes: 2401
Registrado: 17 Jun 2005 21:50
Ubicación: EN LA BARRA DE UN PUB

Re: Jesús García Pitarch DIMITE

Mensaje por ANTIMESETA »

http://www.blanquinegres.com/polemics-c ... a-pitarch/
SUSO : " La aficion del Valencia fue tremendamente injusta con Nuno que hizo una magnifica clasificacion para la champions,,,que con la clasificacion despues de lo de Monaco y ganando 3-0 al Levante en Liga ,toda Mestalla le cantaba "Nuno vete ya"
Sin comentarios
Dave1982

Re: Jesús García Pitarch DIMITE

Mensaje por Dave1982 »

Menudo cínico. Que asco me da este personaje.
Avatar de Usuario
sangreche
Mensajes: 1849
Registrado: 19 Jun 2005 23:51

Re: Jesús García Pitarch DIMITE

Mensaje por sangreche »

Se sabe algo de Suso? Ayer empezó a comentar el resultado y se encontró mal de golpe en directo. Salió por su propio pie con un si me disculpáis....
Avatar de Usuario
Sagan
Moderador
Mensajes: 24589
Registrado: 17 Jun 2005 15:19
Ubicación: Un punto azul pálido

Re: Jesús García Pitarch DIMITE

Mensaje por Sagan »

Dijeron que estaba bien.
Responder