Cagalló News

Para hablar de cualquier tema
Responder
Avatar de Usuario
rourevalencià
Mensajes: 9227
Registrado: 13 Ene 2009 00:37
Ubicación: País Valenciano

Cagalló News

Mensaje por rourevalencià »

Vos presente http://www.cagallonews.com una espècie de el Mundo Today a la valenciana per a entendre'ns, tenen facebook també https://www.facebook.com/cagallonews

Pose un parell,
George Washington era en realitat Jordi Guasch i Antón

Imagen

Les arrels valencianes de la revolució americana.

El passat sempre ens depara sorpreses. Si els catalans han reclamat la catalanitat de diverses figures referents de la identitat espanyola, com ara Cristòfol Colom o el mateix Cervantes, uns investigadors de la Valencian International University han decidit fer el mateix però apuntant a altres països.

“No podíem ser menys que els catalans, però en lloc d’investigar a celebritats espanyoles per les seues possibles arrels valencianes, hem decidit investigar en els Estats Units. Potser en un futur investigarem la possible valencianitat de Toni Cantó.” va declarar a CagallóNews el portaveu del grup d’investigació.
La Conselleria d’Educació substituirà l’ensenyament del xinés pel de la llengua de Mórdor

Imagen

Consellera MªJ Català: “Una llengua per governar-los a tots, i a la foscor lligar-los, a La Terreta de Mórdor, on s’estenen les ombres”.

La setmana passada ens assabentàvem que el Tribunal Superior de Justícia de La Terreta (TSJLT) ha declarat contrari a la llei l’ensenyament en xinés mandarí en les escoles i instituts valencians. L’objectiu d’aconseguir una joventut políglota que en el seu dia es va proposar el conseller Blackberry’s Fountain es veu ara més llunyà des de la Conselleria d’Educació.

Però la nova consellera, Maria José Catalá no està disposada a que els xiquets i xiquetes de La Terreta es queden sense aprendre llengües. “Volem que els nostres joves siguen bilingües, i treballarem incansablement per a aconseguir-ho”, així de contundent s’ha mostrat Catalá per a Cagalló News, la que, tot seguit, ens ha demanat disculpes per dirigir-se a nosaltres en valencià “quan dic llengües no em referisc al valencià òbviament”.

“Xina està cridada a ser la primera potència del futur, els valencians mengem arròs i taronges, tirem focs d’artifici i tenim una llarga tradició en l’art de la seda, érem els millors posicionats per a aprendre el mandarí, la decisió del TSJLT és una caguerà” es lamenta Catalá.

Però la Conselleria d’Educació no s’ha quedat de braços creuats, davant la negativa del Tribunal han trobat ja l’alternativa perfecta al mandarí. “Volíem trobar una altra llengua forta i amb possibilitats d’esdevindre majoritària”. És per esta raó que des de la Conselleria planegen presentar una proposta per incloure la Llengua Negra de Mórdor en el sistema educatiu. “Si Sauron aconsegueix finalment conquerir el món els valencians partirem amb avantatge, hi ha que ser conscients dels canvis que s’estan produint en una societat cada vegada més global i avançar-se a eixos canvis” assegura entusiasmada l’ex-alcaldessa de Torrent. “A més, amb l’aprenentatge de la Llengua Negra aconseguirem altres externalitats positives, des de la Generalitat podrem controlar a la població i sotmetre-la a la nostra voluntat sense necessitat d’utilitzar mètodes com la manipulació informativa o l’ofegament de la societat civil, podrem, per exemple, tancar Canal 9 i estalviar-nos molts diners”. I és que la consellera assegura que la Llengua Negra és una eina capaç de “governar-los a tots, i a la foscor lligar-los, a La Terreta de Mórdor, on s’estenen les ombres” referint-se als valencians.

Des de l’únic sindicat amb les sigles més llargues que el nom (STEPV-IV), que va ser el que va presentar el recurs davant el TSJLT contra el xinés, ja han dit que si la mesura finalment s’implanta hi haurà noves mobilitzacions al carrer i als tribunals al temps que s’han adreçat al col•lectiu d’orcos valencians per aclarir-los que no es tracta “d’una qüestió personal ni de racisme”.
Avatar de Usuario
Mario Alberto
Mensajes: 14687
Registrado: 18 Jun 2005 18:43
Ubicación: The end is nigh

Re: Cagalló News

Mensaje por Mario Alberto »

Al mateix nivell d'Arévalo o Don Pio... :idea:
Everybody knows that the boat is leaking
Everybody knows that the captain lied
...
Avatar de Usuario
rourevalencià
Mensajes: 9227
Registrado: 13 Ene 2009 00:37
Ubicación: País Valenciano

Re: Cagalló News

Mensaje por rourevalencià »

Un turista visita les Falles de València i no pregunta per què les cremen

La JCF, consternada, explica que no es produïa un incident així des de 1977 i que treballaran per a que no es torne a repetir.

En ser interrogats, els companys de viatge del disident, han assegurat que sempre que viatgen els clava en algun embolic. “Quan vam estar a Pisa, es va negar a fer-se una foto subjectant la torre” explica Akitoi Toloko “i quan vam visitar la Gran Muralla no va comentar que és l’única construcció humana que es veu des de l’espai, jo crec que és un poc raret”. La guàrdia civil investiga ara si Yosako poguera pertànyer a alguna organització clandestina internacional destinada a boicotejar el turisme, “hi ha molt d’antisistema” explica el sergent Castillo de la guàrdia civil, “hem d’anar amb compte amb estes coses, esta gent és perillosa i no respecta res”.
http://www.cagallonews.com/2012/un-turi ... es-cremen/
Ramonet torna de l’hort sense figues ni albercocs

Imagen

La seua muller sospita que, en realitat, Ramonet va passar tot el temps a un club de El Romaní. http://www.cagallonews.com/2012/ramonet ... albercocs/
Avatar de Usuario
KILU
Mensajes: 9298
Registrado: 20 Jun 2005 08:47
Ubicación: Art.1 Est.Aut. (España)

Re: Cagalló News

Mensaje por KILU »

me parto :|
Avatar de Usuario
rourevalencià
Mensajes: 9227
Registrado: 13 Ene 2009 00:37
Ubicación: País Valenciano

Re: Cagalló News

Mensaje por rourevalencià »

Tu i el MA l`alegria de la huerta sou.
Avatar de Usuario
KILU
Mensajes: 9298
Registrado: 20 Jun 2005 08:47
Ubicación: Art.1 Est.Aut. (España)

Re: Cagalló News

Mensaje por KILU »

rourevalencià escribió:Tu i el MA l`alegria de la huerta sou.
Encima que le damos vidilla a esta mierda de hilo. Anda queee.
Responder